Hvordan ser en time på UROskolen ut?

Oppdatert: 25. mar. 2021

Før første avtale er det mange som lurer på hvordan det egentlig vil være første gangen. Det er vel en del av det å være menneske, at å gjøre noe nytt fremkaller uro og usikkerhet?


Jeg tror de fleste går lettet ut og tenker at "dette var jo ikke noe å grue seg til". TANKEN på å snakke om det som gjør vondt er ofte mer skremmende enn selve opplevelsen av det.


Vi starter timen med å bli kjent. Jeg ønsker å høre litt om din historie, og ofte stopper jeg deg underveis - når det er noe som jeg vil at vi skal se nærmere på sammen. Ofte er det noe i vårt indre liv vi ikke tenker så mye på, men som skaper mer uro enn vi tror, og som gjør at vi tar reaktive (gjentakende, automatiske) valg videre gjennom livet.Min jobb er, sammen deg forsøke å se på din virkelighet med nye øyne, slik at du kan finne ro og aksept med den virkeligheten du har, fremfor å kjøpe inn i fortellingen om at virkeligheten burde være annerledes. (For du trenger jo ikke betale meg for at vi skal sitte å være enige om at virkeligheten din er feil, det sjeldent er nyttig å bruke tid på dette). Min oppgave er å utvide ditt syn på livet, gjennom læren om indre uro. Vi blir hele tiden enige i hva slags tempo vi jobber i.


Det er en spennende reise, det å lære om vår egen uro - og når vi begynner å forstå hvor mye vår uro holder oss tilbake i livet. Når vi lærer å romme uroen vår mister den litt taket på oss, og vi kan begynne å ta valg utifra våre ressurser, fremfor vår egen uro.


Jeg gleder meg til å ta del i din reise!


Bestill time her!

239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle