Er urolæring noe for meg da; jeg har det jo ikke SÅ dårlig?

Oppdatert: 25. mar. 2021

I korte trekk vil jeg stille deg ett spørsmål:


Er du tilfreds med livet akkurat som det er?


Om svaret ditt er ja vil jeg si: så bra! fortsett sånn!


Er svaret ditt nei vil jeg si: Ja, da er dette absolutt noe for deg!Mange av oss går rundt og er misfornøyde med tilværelsen, men jeg tror også at mange ikke syntes det er "kjipt nok" for å oppsøke hjelp og veiledning. Da går vi bare og venter på at ting skal bli bedre. Ukene og månedene går, og du bare venter på at livet skal bli bedre.


Jeg vil tenke motsatt: om du tar tak i livet når det bare er passe kjipt er jo veien å gå mye kortere. Venter du til du er dypt utilfreds, deprimert eller full av angst og bekymringer vil det ta mye lengre til å finne tilbake til livsgleden du er født med. (Tro meg, jeg snakker av erfaring).
En "drømmesituasjon" vil være at du tar tak i livet ditt før det blir vanskeligere enn det er, du får veiledning og verktøy som du kan ta med deg videre i livet. Disse verktøyene vil være nyttige for resten av ditt liv, og neste gang du kjenner på uro vet du hva du skal gjøre; enten bruke verktøyene du har lært av meg, eller om det er litt vanskelig der og da kan du ta kontakt for å komme deg gjennom dette også. Uansett om du har det litt eller veldig vanskelig er første steget mot et bedre liv å begynne nå.


Det finnes mange ulike måter å få støtte over tid på. Noen kommer for en samtale en gang i uken. Når vi ser at det som er vanskelig begynner å "løsne" trapper vi ned. Andre kommer for to - tre timer og trenger kanskje ikke å komme tilbake før om en måned eller to. Eller mer. Dette er individuelt og noe vi finner ut av sammen, enten under første time eller gjennom en gratis kartleggingssamtale på telefonen.


Velkommen!


Rikke
41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle