Er jeg klar for å be om litt hjelp..?

Syntes du det er vanskelig å ta kontakt, kanskje det er vanskelig for deg å si at du trenger litt hjelp eller veiledning? Kanskje er det forbundet med skam, eller kanskje er du redd for å si det høyt, for da blir det enda mer sant?


Det er veldig vanlig at vi venter og venter, og håper at det som er vanskelig skal gå over av seg selv. Det er som om vi tror at siste utvei er å finne noen å snakke med, noen som kan være nøytrale, men som kan vise vei. Ofte blir det jo vanskeligere jo lenger vi venter, ikke motsatt.Jeg opplever at mange som kommer til meg har gruet seg, men i det vi kommer i gang oppleves det både godt og naturlig å begynne å snakke sammen om det som kan være vanskelig og utfordrende. Det er en spennende reise også, selv om det er vanskelig å snakke om smertefulle ting er det også berikende å begynne å se på livet sitt på en ny måte, og finne tilbake til dine ressurser som glede, ro, interesse, kjærlighet...


Vi lever i et samfunn og en tid hvor vi gjerne vil klare alt selv, men av og til er det godt med et ekstra sett med øyne, og kanskje en hand å holde i når du skal begynne å kjenne på det som er vanskelig for deg.


Er du klar for å begynne? Ta kontakt for timebestilling. Jeg gleder meg til å treffe deg!

252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle